Alkalmazás |
|
|
|
|
|
|
|
Kultúra |
Károsító |
Dózis |
É.V.I. |
almatermésűek |
baktériumos ágelhalás, tűzelhalás, gombabetegségek |
4 kg/ha |
30 |
burgonya |
burgonyavész, alternáriás levélfoltosság |
3-4 kg/ha |
21 |
cukorrépa |
cerkospóra, ramuláriás levélfoltosság, fómás levélfoltosság |
3- 4 kg/ha |
21 |
héjas gyümölcsűek |
baktériumos betegségek, gombabetegségek (kivéve lisztharmat) |
4 kg/ha |
21 |
kabakosok, zöldbab, zöldborsó, hagyma |
baktériumos betegségek, gombabetegségek (kivéve lisztharmat), fitoftóra, peronoszpóra, alternária, fenésedés, rozsda |
3- 4 kg/ha |
21 |
málna |
vesszőbetegségek |
3-4 kg/ha |
21 |
őszibarack |
levélfodrosodás, levéllyukacsozodás, baktériumos ágelhalás, gombás eredetű ágelhalások |
4 kg/ha |
21 |
paprika (konzerv), paradicsom (konzerv) |
baktériumos betegségek, gombabetegségek (kivéve lisztharmat), fitoftóra, alternária, fenésedés, peronoszpóra, rozsda |
3-4 kg/ha |
5 |
paprika, paradicsom |
baktériumos betegségek, fitoftóra, alternária, fenésedés, peronoszpóra, rozsda, gombabetegségek (kivéve lisztharmat) |
3- 4 kg/ha |
7 |
szilva, meggy, kajszibarack, cseresznye |
baktériumos betegségek, levéllyukacsosodás, monília, vörösfoltosság, apiognomóniás levélfoltosság |
4 kg/ha |
21 |
szőlő (csemege) |
peronoszpóra, orbánc |
3,5-4,5 kg/ha |
21 |