Pektinbontó LallzymeHC granulátum 10 g

készleten

LALLYZYME HC-Pektinbontó enzim

Szőlő- és gyümölcscefrékhez
Fehér-és kékszőlők enzimes kezelésére, musttisztításra, gyümölcscefrék pektinbontására.

Adagolás: 

Fehér szőlők-pektintartalomtól függően: 1-3g/q
Kékszőlők, színkinyerés fokozás: 2-3 g/q
Gyümölcscefrék: 1-3 G/q

A LALLYZYME HC hatása: 

Nagyobb lényeredék. Jól préselhetővé teszi a szőlőt. Csökken a barnulási, öregedési hajlam, kisebb kénessav igény. Gyorsabb tisztulás, tömörebb üledék.
Vörösboroknál több színanyag.
A bor deríthetősége, szürhetősége javul. Növeli a fajtajelleget. A gyümölcscefre erjeszthetőségét, feldolgozhatóságát alapvetően javítja.

Felhasználás: 

100x-os mennyiségű (1g/1dl) 15-25°C  hőmérsékletű vízben kíméletes keverés mellett oldjuk fel, majd adjuk a cefréhez/musthoz.
Jól keverjük el! A Lallyzyme HC 8 °C  feletti hőmérsékleten már hatékonyan dolgozik.
A cefre kénessav-tartalma nem gátolja a működését.
Hatóidő: 0,5-1 óra, a hőmérséklettől függően. Mustderítés bentonittal a fenti hatóidő eltelte után. 
 

  • Cikkszám: BO214
1750.- Ft

Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert így mindig naprakészen értesülhet
legújabb akcióinkról,kedvezményeinkről, legújabb termékeinkről.
Kedvezményes ajánlatainkat is így küldjük el Önnek!
Törekszünk arra, hogy visszatérő látogatóink, vásárlóink számára valódi előnyöket biztosítsunk.
Diplomás kertészeink tippjei, segítsége egyenesen az Ön email fiókjába érkezik, ha hírlevelünkre feliratkozik!
Ha kedvet kapott és a jövőben Ön is szeretne a fenti előnyökkel élni, ne habozzon, iratkozzon fel most!

Amennyiben nem szeretné igénybe venni  szolgáltatásunkat, úgy a hírlevél felületén bármikor le tud iratkozni!