Pektinbontó Natuzym CMA 10 g

készleten

Összetevők: az Aspergillus niger klasszikus és kiválasztott törzsei.
A NATUZYM CMA MG erősen koncentrált pektináz, amelyet a béta-glükózidázaktivitása jellemez, kifejezetten extraktálásra fejlesztették ki
-aromás fehérborok, mustok macerálása
-az aromás vegyületek növekedése a fermentáció végén
-a szín- és a fajta aromák kivonásának javítása
 
Fehér bor must: 2-3g/hl 8-12 órán keresztül 5-10 °C-on
Vörös bor must: 2-3g/hl 4-6 napig, 5-10
°C-on

  • Cikkszám: BO210
820.- Ft

Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Érdeklődő!

Érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert így mindig naprakészen értesülhet
legújabb akcióinkról,kedvezményeinkről, legújabb termékeinkről.
Kedvezményes ajánlatainkat is így küldjük el Önnek!
Törekszünk arra, hogy visszatérő látogatóink, vásárlóink számára valódi előnyöket biztosítsunk.
Diplomás kertészeink tippjei, segítsége egyenesen az Ön email fiókjába érkezik, ha hírlevelünkre feliratkozik!
Ha kedvet kapott és a jövőben Ön is szeretne a fenti előnyökkel élni, ne habozzon, iratkozzon fel most!

Amennyiben nem szeretné igénybe venni  szolgáltatásunkat, úgy a hírlevél felületén bármikor le tud iratkozni!